google translate

miercuri, 10 octombrie 2012

Sydney - Day 6

Watson Bay. Foarte misto suburbia, si mai ales coasta. Pereti verticali cam de 100 de metri, tocmai buni pentru sinucigasi. De fapt cand eram pe acolo prin zona, s-a intamplat ceva (nu am reusit sa imi dau seama ce), dar au venit 2 elicoptere unul de politie si unul de salvare plus 6 masini de politie (diverse tipuri - interventie, salvare, etc) si au stat  cam 1 ora pe acolo.

Dupa aia, am dat o tura prin The Rocks si am traversat podul cel mare (Harbour Bridge) pe jos. The Rocks destul de interesant, podul mai putin. Poate era mai interesant de urcat pe el, dar eu nu stau bine cu inaltimile asa ca am zis pas.
Apoi am verificat unde este Consulatul Romaniei prin city ca sa nu stau sa ma invart pe acolo poimaine. L-am gasit si pe acesta dupa o cautare de 15 minute.

Ca o mentiune mai rasista un pic, azi la un festival international al mancarii, m-am dus si eu sa imi iau o bere ca omu', cand dau de individul de la poarta de acces la zona in care se puteau cumpara bauturi (care era o cioara cu un dinte galben (din metal galben), care incepe sa ma intrebe de ID. Ii arat permisul de conducere si intamplator vede si permisul romanesc. Incepe cu glume de kkt sa ma intrebe daca sunt bun la pickpoketing. Cu o fatza calma, ii spun ca eu nu sunt bun, dar sunt unii care au aceaisi culoare cu a lui care sunt experti in ciordeli din buzunare. S-a ofilit si a dat din mana sa merg mai departe. Dupa aia am vazut ca era asa de prost ca i-a cerut si unui batranel sa ii arate un ID.

Un comentariu: